Λίγα λόγια για εμάς

Βρισκόμαστε στο χώρο της κατασκευής επίπλων 45 χρόνια. Το κατάστημά μας λειτουργεί από το 1980 (στα Μέγαρα). Η αγάπη και το μεράκι μας στην κατασκευή επίπλων έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία  ιδιαίτερων κομματιών. Έπιπλα που είναι τόσο μοναδικά όσο και πρωτότυπα καθώς αυτά διαμορφώνονται κάθε φορά ξεχωριστά, σύμφωνα με τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα διαφορετικά γούστα κάθε πελάτη μας. Τα έπιπλά μας ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Είναι αντικείμενα που θα μείνουν για χρόνια, χωρίς να ξεφύγουν από τις τάσεις της εποχής. Η αντοχή στη μόδα και στο χρόνο τα ξεχωρίζει και τα κάνει μοναδικά.

Η κατασκευή

Ασχολούμαστε με την κατασκευή από το 1975. Δημιουργούμε έπιπλα κατόπιν παραγγελιών όπως επιθυμεί κάθε πελάτης μας. Τα έπιπλα αυτά ξεχωρίζουν.  Ξεχωρίζουν γιατί είναι δουλεμένα στο χέρι, προσεγμένα σπιθαμή προς σπιθαμή. Δίνουμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια:  το είδος του ξύλου,  τον τρόπο που θα κοπεί, θα δουλευτεί, θα βαφεί. Τα χειροποίητα  έπιπλα που δημιουργούμε είναι κομμάτια μοναδικά και έχουν αποδείξει πως  αντέχουν στο χρόνο πολλές δεκαετίες. Επισκεφθείτε μας να σχεδιάσουμε μαζί το έπιπλο που φαντάζεστε και στη συνέχεια να το κατασκευάσουμε.

Εκλεπτυσμένα σχέδια με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό όπου θες!

Η εμπειρία 45 ετών έχει αναδείξει την άριστη ποιότητα που υπάρχει σε όλες τις συλλογές μας. Έπιπλα σε κλασσικό και μοντέρνο στυλ μαζί με το μεράκι και τη φροντίδα μας δίνουν έμφαση στη φινέτσα και τη λειτουργικότητα, δημιουργώντας πάντα έπιπλα  διαχρονικά και με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.